2004-2009 yıllarında Balıkesir Belediye Başkanı olarak görev yapan Sabri Uğur, AK Partililer, yakınları ve dostları tarafından vefatının 3. yılında kabri başında dualarla anıldı.
Belediyecilikte Balıkesir’e önemli hizmetlerde bulunan “Efsane Başkan” Sabri Uğur, Başçeşme Mezarlığındaki kabri başında dostları tarafından dualar ve Kur’an tilavetiyle anıldı. AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Balıkesir Milletvekili Adil Çelik’ın yer aldığı anmada, Sabri Uğur’la birlikte görev yapmış meclis üyeleri, bürokratlar ve dostları da hazır bulundu.
AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran’ın Belediye’de birlikte çalıştığı Sabri Uğur, 1 Haziran 2017 yılında ani bir kalp rahatsızlığı sonucu vefat etmişti. Sabri Uğur’un beklenmedik ölümü, dostları, sevenleri ve Balıkesirliler tarafından üzüntüyle karşılanmış, AK Partili birçok isim ve Balıkesirliler cenaze töreninde yer almıştı.
BAŞKAN YILMAZ’DAN MESAJ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da, ” Şehrimize büyük hizmetleri bulunan önceki dönem belediye başkanlarımızdan merhum Sabri Uğur’u vefatının 3. senesinde rahmet ve saygıyla yad ediyorum. Çok değerli bir insandı, onu hep Balıkesir’e kazandırdıklarıyla hatırlayacağız. Mekanı cennet olsun” mesajını paylaştı.
BAŞKAN AVCI DA YAD ETTİ
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı , ” Balıkesir’imize 2004-2009 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapmış ve şehrimize kalıcı bir çok eser bırakarak, büyük hizmetlerde bulunmuş merhum Sabri Uğur başkanımızı vefatının 3. senesinde rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Belediye Meclisimizin kararıyla kendisinin ismini verdiğimiz Dinkçiler Mahallemizde yapımı süren Millet Kıraathanemiz şimdiden ilçemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. (balikesir24saat.com)