1. Haberler
  2. İLÇELER
  3. HANIMELİ ÇARŞISI İLE GÜREŞEVİ’NE TAM NOT

HANIMELİ ÇARŞISI İLE GÜREŞEVİ’NE TAM NOT

featured

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde turizmi geliştirmek adına yapılan çalışmalar beğeni kazanıyor. Binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Hanımeli Çarşısı ve Türkiye’nin tek güreş evi Balıkesir AK Partili milletvekillerinden de tam not aldı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, AK Parti Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, AK Parti BBB Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam,  geçtiğimiz günlerde Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret ederek 5 yıl boyunca yapılan çalışmalar ve planlan projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Milletvekilleri ve Yılmaz,  Sındırgı Belediyesi Remzi Çakar Güreş Evi ve hanımları istihdama ve turizme kazandırmak adına oluşturulan Hanımeli Çarşısını ziyaret etti. Sındırgı’nın geleceğinin turizmde olduğunu belirten başkan Yavaş  Hanımeli Çarşısı, Güreş Evi ve turizm alanında yapılan çalışmalara yönelik detaylı bilgi verdi.

Güreş evi ve hanımeli çarşısı ziyaretçilerinden tam not aldı. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, “AK belediyeciliğin farkı bu tür projelerde ortaya çıkıyor, Sındırgı Belediyemizin hayata geçirdiği bu proje istihdama katkı sağladığı gibi gönüllere de dokunuyor. Özellikle AK Parti’nin bayanlara verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. Bu başarılı projeden dolayı Belediye Başkanımız Ekrem Yavaş’ı ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

TERMAL TURİZMİN BAŞKENTİ OLABİLİR

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz’da, “Etkinlikleri ve sıradışı projeleri ile kendini duyuran bir Sındırgı var. Bunu daha ileri bir seviyeye taşımak, doğal güzellikleri tanıtıp,  farklı projelerle termal turizmin başkenti yapma yolunda çalışacağız. AK belediyecilik demek vatandaş odaklı hizmet anlayışının ön planda olduğu bir belediyeciliktir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu anlayışı devam ettirecek, gönül belediyeciliğini Balıkesir’imizin her karışına yayacağız. Ekrem başkanımız zaten bu tür projelerin adamı. Sındırgı’da birçok alanda farklılık yaratan biri. Kendisini tebrik ediyorum. Hanımeli çarşısı vatandaşlarımıza dokunan muhteşem bir proje olduğu gibi, Güreş evi de Sındırgı’nın kültürünü yaşatıyor. Pehlivanlar yurdu Sındırgı’da Türkiye’nin ilk Güreş Evini görmek, güreş kültürünün yaşatılması bizleri mutlu ediyor. Tarihine, kültürüne ve vatandaşlarına sahip çıkan bir Sındırgı Belediyesi var” sözleri ile düşüncelerini dile getirdi. (balikesir24saat) 

 

0
sevdim_bunu
Sevdim Bunu
0
_ok_sevdim_bunu
Çok Sevdim Bunu
0
g_ld_rd_
Güldürdü
0
karars_z_m
Kararsızım
0
bu_ne_bi_im_bi_ey
Bu Ne Biçim Bişey
0
k_zd_rd_n_z_beni
Kızdırdınız Beni
HANIMELİ ÇARŞISI İLE GÜREŞEVİ’NE TAM NOT
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Balikesir24saat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!