DOLAR32,2115% 0
EURO34,7643% -0.3
STERLIN40,3979% -0.06
FRANG35,5317% -0.11
ALTIN2.426,63% -0,73
BITCOIN62.687,912.505

SİLAHLI SALDIRIDA TUTUKLU SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
SİLAHLI SALDIRIDA TUTUKLU SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

Ramazan Bayramı öncesinde bir oto kiralama ofisine gerçekleştirilen silahlı saldırı olayı nedeniyle gözaltına alınan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bayram Ö. ile kardeşleri Adem ve Abdullah Ö. tutuklandı. Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı’nın titizlikle yürüttüğü soruşturmada tutuklu sayısı 6’ya yükseldi.

ÖLÜMDEN KILPAYI KURTULDU

Velhasıl Gazetesi’nin https://velhasilgazetesi.com/haberine göre, silahlı saldırı olayı, 19 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 15.00 sularında meydana geldi.

İddiaya göre Bandırma 17 Eylül Mahallesi Hacı Keşfettin Caddesi üzerinde araç kiralama işi yapan Gürcan Güler, arazi anlaşmazlığı nedeniyle Bayram Ö. ile mahkemelik oldu. Mahkemenin karar günü Güler, iş yerinde otururken, saldırgan Nurullah A. motosikletini kapının önüne park ederek, başında kaskla içeri girdi. Tanınmamak için kaskını çıkarmayan Nurullah A., kiralık araç sorma bahanesiyle sohbet ettiği Güler’e üç el ateş ederek, geldiği motosiklete binerek kaçtı. Mermilerden ikisi sandalyenin koluna ve biri de masanın üzerindeki deftere saplanırken Güler, saldırıdan şans eseri yara almadan kurtuldu.

SALDIRIDAN ÖNCE KEŞİF YAPMIŞLAR

Saldırının ardından ofisteki ve bölgedeki kamera kayıtları incelenirken saldırıyı düzenleyenlerin daha önceden bölgede keşif yaptığı ve Güler’i takip ettikleri ortaya çıktı. Saldırgan Nurullah A. kayıplara karışırken Bayram Ö.’nün amcaoğlu Ekrem Ö. ve Cesur K. tutuklandı. Kayıplara karışan saldırgan Nurullah A.’nın avukatıyla birlikte teslim olmasının ardından Bayram Ö. ve iki kardeşi savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen Bayram Ö. ve kardeşleri Adem ve Abdullah Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM YAP