1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. 15 TEMMUZ ŞEHİDİ SERİN ANILDI

15 TEMMUZ ŞEHİDİ SERİN ANILDI

featured

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekât Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit düşen Özel Harekât Polis Memuru Mustafa Serin Burhaniye ilçesinde mezarı başında anıldı.
Balıkesir Valiliği tarafından organize edilen ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü‘ programı kapsamında düzenlenen törende Şehit Özel Harekât Polis Memuru Mustafa Serin kabri başında anıldı. Vali Ersin Yazıcı ve beraberindekiler mezara karanfil bıraktılar. Şehidin mezarı başında okunan Kur’an-ı Kerim’den sonra hep birlikte dua edildi.
Daha sonra Vali Yazıcı ve beraberindekiler, şehidin ailesini ziyaret etti.
DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ TÜM ŞEHİTLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTAR
Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Ersin Yazıcı, ” Halkımızın demokrasi ve millet egemenliğinin korunması için gösterdiği kutsal mücadelede şehit olan Mustafa Serin kardeşimizi rahmetle anıyorum. Mekânı cennet olsun. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Devletimiz ve milletimiz tüm şehitlerimize her zaman minnettardır. Sizlere sabırlar diliyorum. Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin her türlü meselelerinde Vali olarak ben de her zaman yanlarındayım” dedi.

Vali Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü:

” Türk milleti büyük bir millet, Şehitlerimizin çocukları bizim çocuklarımız bu büyük devlet geride kalanlara büyüklüğünü göstererek bu ülkenin bir çakıl taşını hiç kimseye vermeyeceğimizi ve cumhuriyetimizden, demokrasimizden asla vazgeçmeyeceğimizi dimdik duruşumuzla göstererek yolumuza devam edeceğiz. Bunu her yerde her durumda platformlarda söylüyoruz ve söylemeye devam ediyoruz. Ruhu şad olsun. Allah, başta çocukları olmak üzere, eşini ve annesini Mustafa Serin kardeşimizi cennette buluştursun diyorum.

Vali Yazıcı, şehit annesi Fatma Sevcan Serin’e Türk Bayrağı armağan etti. Ziyaretlerde Yazıcı’ya Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner,
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Deniz eşlik etti. (balikesir24saat)

0
sevdim_bunu
Sevdim Bunu
0
_ok_sevdim_bunu
Çok Sevdim Bunu
0
g_ld_rd_
Güldürdü
0
karars_z_m
Kararsızım
0
bu_ne_bi_im_bi_ey
Bu Ne Biçim Bişey
0
k_zd_rd_n_z_beni
Kızdırdınız Beni
15 TEMMUZ ŞEHİDİ SERİN ANILDI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Balikesir24saat ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!